1. Kevesebb stressz

A mindennapok során mindenki nagyon sok stressznek van kitéve. Ennek hatására a test befeszül, túlterhelődik. A masszázs folyamán a test ellazul, az agy kikapcsol, megújul. Ezáltal könnyebb lesz az elalvás, így a hangulatunk is jobb lesz mind rövid távon, mind hosszútávon. Sokan számoltak már be arról, hogy mennyivel jobban érzik magukat a rendszeres masszázsok miatt.

2. Nagyobb teljesítőképesség

A masszázs egyik közvetlen hatása, hogy csökken az izomtónus. Fokozódik az anyagcsere, ezáltal az izmok rugalmassága, teljesítőképessége is növekszik. Fáradt izomok gyorsabban regenerálódnak, állóképességük javul. Ezáltal könnyebben vesszük a mindennapok sétáit, edzéseit, meccseit.

3. Csökkenti a vérnyomást

Magyarországon az egyik leggyakoribb probléma a magas vérnyomás. Életmódra, sok stresszre vezethető vissza. A rendszeres masszázs erre is jó hatással van. Javítja a keringést, ezáltal csökkenti a vérnyomást.

4. Feszesebb bőr

Mindennapok a bőrünket is megviseli. Sok napsütés, kevés folyadék, nem megfelelő étkezés mind-mind hozzájárul a bőr kiszáradásával. A masszázs a bőrre is kimondottan jó hatással van. Elősegíti az elhalt hámsejtek eltávolítását. Kitágult erek miatt a vérkeringésre is jótékony hatással van, ezáltal könnyebben jut oxigénhez és tápanyaghoz a bőr. Így biztosítja a bőr nedvességtartalmának fenntartását. Emellett a masszázsolajok hatásai is elősegíti a bőr regenerálását.

5. Felfrissíti a testet és a lelket

A masszázs testi lelki felfrissülést is biztosít. Az egész testre pozitív hatással van. Fellazítja az izomzatot, segíti a vérkeringést, megnyugtatja a vendéget.

Foglalj időpontot még ma, kérd a hangulatodhoz megfelelő masszázsolajat!
Hívj bizalommal a +36 20 233 6026 -os számon vagy írj az info@beactivemasszazs.hu címre!